VÍDEO | Conferència d’Adela Mesa del Olmo amb motiu de la inauguració de la 4a edició de #DIVALDirectia

Vídeo íntegre de la conferència d’Adela Mesa del Olmo «La Brecha Digital en la Administración Pública. Oportunidades y Amenazas de la Transformación Digital»  celebrada este dimarts 18 d’octubre en ADEIT (València), amb motiu de la inauguració de la 4a edició de #DIVALDirectia, l’itinerari formatiu del Servici de Formació de la Diputació de València.

Conferència on hem conegut els principals aspectes que actualment estan provocant la creixent separació entre l’Administració Pública i la Ciutadania en matèria digital, i on s’han abordat estratègies i solucions que haurem d’adoptar des del Sector Públic per a minimitzar esta bretxa estructural. Tot això, des de l’experiència d’Adela Mesa, especialista en matèria de Govern Obert i Administració Electrònica, a més de professora titular de la Universitat del País Basc (UPV/EHU).

L’acte ha comptat a més amb la intervenció de l’oficial major de la Diputació de València, Juan Jiménez, i la cap de Servici de Formació de la Diputació de València, Eva Navarrete, tots dos coordinadors de #DIVALDirectia.

Esta jornada s’emmarca dins del MÒDUL 1 de l’itinerari formatiu.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *