AMPLIACIÓ termini d’inscripció. Conferència de clausura del Mòdul 1 de #DIVALDirectia a càrrec de Pilar Mairal Medina

El Servici de Formació de la Diputació de València organitza el pròxim 15 de novembre la conferència de clausura amb motiu de la finalització del Mòdul 1 de la 4a edició de #DIVALDirectia: Lideratge, Direcció i Millora de la Gestió de les Administracions Locals, a càrrec de Pilar Mairal Medina, assessora del gabinet de la Secretaria d’Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial.

Pilar Mairal treballa actualment com a assessora del gabinet de la Secretaria d’Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial, desenvolupant tasques de coordinació i estratègia per a la posada en marxa de les polítiques digitals del Govern d’Espanya. És doctora en Ciències Polítiques i Administració pública, premi INAP de tesis doctorals per la seua investigació sobre la innovació pública en les administracions locals. Professora associada de Ciència de l’Administració en la Universitat Complutense de Madrid i membre de l’Institut Complutense de Ciència de l’Administració (ICCA).

AMPLIACIÓ TERMINI D’INSCRIPCIÓ: accedeix a TELETRAMITACIÓ i completa el procés de sol·licitud. El termini d’inscripció finalitza el dia 10 de novembre (inclusivament). Recorda que és necessari tindre les teues dades personals actualitzades en la plataforma.

Informació conferència:

  • Dimarts, 15 de novembre.
  • De 9 a 11 hores.
  • Centre Cultural La Beneficència (C/ Corona, 36. València).

Places limitades. Uns dies abans de la celebració rebràs la notificació en cas d’haver sigut admés/esa. 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *