Galeria de fotos de la conferència de Pilar Mairal amb motiu de la clausura del primer Mòdul de #DIVALDirectia

Imatges de la conferència de clausura del Mòdul 1 de la 4a edició de #DIVALDirectia: ‘La innovació i la seua aplicabilitat a les Administracions Locals. Innovació basada en el coneixement i les persones’, a càrrec de Pilar Mairal Medina, assessora del gabinet de la Secretaria d’Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial. Doctora en Ciències Polítiques i Administració pública.

Conferència realitzada dimarts passat 15 de novembre a la Sala Alfons el Magnànim del Centre Cultural La Beneficència (València). Acte que va comptar amb la intervenció de l’oficial major de la Diputació de València, Juan Jiménez Hernandis, i el coordinador de #DIVALDirectia, Fermín Cerezo Peco.

Durant la seua ponència, Pilar Mairal, va fer una exhaustiu anàlisi sobre el poder que actualment té la innovació i com es pot interrelacionar aquesta amb l’Administració Pública per a optimitzar, entre altres aspectes, la gestió de les dades de manera eficient millorant els processos interns de les Entitats Locals.

Reflexions

“El personal empleat públic està més preparat que mai per a abordar problemes arran del projecte innovador, valorant positivament poder executar les seues funcions des de l’autoeficàcia”. “El Sector Públic i les Entitats Locals són la màxima expressió en la generació de dades, per la qual cosa no es poden quedar fora del procés de ‘economia de la dada’ com a factor de producció: exploració i explotació d’aqueixa informació”. Pilar Mairal Medina.

L’acte s’emmarca dins del primer Mòdul de l’itinerari formatiu de la 4a edició de #DIVALDirectia: Lideratge, Direcció i Millora de la Gestió de les Administracions Locals.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *