Més de 100 accions formatives realitzades en el primer semestre de l’any 2022

El Servici de Formació de la Diputació de València ja ha realitzat més d’un centenar d’accions formatives al llarg d’estos sis primers mesos de 2022, dirigides al Personal Empleat públic de la província de València.

Un primer bloc de cursos i accions emmarcades, en la seua majoria, dins del Pla General de Formació 2022 de la Diputació de València amb una variada oferta de cursos i temàtiques com:

Administració Electrònica i Transformació Digital, Gestió Tributària, Cultura, Turisme, Idiomes, Habilitats Socials, Igualtat, Informàtica, Prevenció i Salut Laboral, Transparència i Bon Govern o Projectes Europeus.

Agenda per als pròxims mesos

Després de la tornada de l’estiu, a més de continuar executant noves accions del Pla General de Formació, es posaran en marxa els nous cursos del Pla de Formació Contínua 2022. Fes clic en este enllaç per a més informació (termini d’inscripció fins al 12 de juliol, inclusivament).

Consulta en esta entrada algunes de les noves accions formatives del Pla Agrupat de Formació Contínua 2022 de la Diputació de València

DIVALDirectia 2022/2023

El Servici de Formació de la Diputació de València organitza la 4a edició de l’Itinerari Formatiu #DIVALDirectia: Lideratge, Direcció i Millora de la Gestió de les Administracions Locals.

Una edició que comptarà amb nou professorat, continguts i metodologia com a novetats més destacades.

Tríptic informatiu

El termini d’inscripció finalitza el 9 de setembre de 2022 (inclusivament). Fes clic en este enllaç per a iniciar el procés de matriculació.

DIVALData 2022/2023

El Servici de Formació de la Diputació de València organitza la 3a edició de l’itinerari formatiu #DIVALData: Especialistes en Protecció de Dades Personals.

Tríptic informatiu

El termini d’inscripció finalitza el 20 de juliol de 2022 (inclusivament). Fes clic en este enllaç per a iniciar el procés de matriculació.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *