Conferència inaugural del curs: Els Nous Reptes de la Contractació en el Sector Públic: Instruments Pràctics. ODS i Fons Next Generation

Este pròxim dimarts 26 d’octubre a partir de les 10.30 hores podràs seguir en DIRECTE des del nostre Canal de Youtube la conferència inaugural: ‘Com aconseguir els ODS a través de la Contractació Pública’, a càrrec de Concepción Campos Acuña; doctora en Dret, codirectora de Red Localis i presidenta de Mujeres en el Sector Público.

Un curs que es realitzarà a l’entorn de la Comunitat d’Aprenentatge del Servici de Formació de la Diputació però que la seua sessió inaugural s’oferirà de manera pública i oberta a través del Canal de Youtube del Servici de Formació.

Informació bàsica del curs:

Els Fons Next Generation EU de reactivació econòmica, aprovats per la Unió Europea per a pal·liar els danys de la COVID-19, permetran a les Administracions públiques espanyoles realitzar importants inversions en els pròxims anys.

Els Ajuntaments, com a Administració més pròxima a la ciutadania tenen un paper fonamental en la implementació dels ODS. I per a això compten, entre altres, amb un instrument fonamental com és la contractació pública.

Objectius generals del curs:

Per a la transformació a una cultura administrativa sostenible és necessària la formació i la motivació dels servidors públics de manera que s’involucren en els canvis necessaris i coneguen les eines que ofereix la contractació pública per a l’aplicació dels Objectius sobre Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030. Es tracta d’impulsar la creativitat dels treballadors i proporcionar-los el coneixement pràctic sobre l’aplicació de contractació pública social i mediambientalment responsable per a generar solucions sostenibles i que fomenten la igualtat i la integritat.

Si no estàs matriculat podràs informar-te de les notícies més destacades que es generen del curs a través del Blog i del nostre perfil de Twitter durant el desenvolupament del mateix, L’etiqueta oficial és: #RetosODSDival

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *